Rólunk

Cégünk országos ingatlanvagyon értékesítéssel és értékbecsléssel foglalkozik.

Fontosnak tartjuk, hogy az ingatlan ügyekben érintettek pontos és hiteles tanácsok alapján tegyék meg az Őket érintő fontos lépéseket, akár eladásrólértékbecslésrőlenergetikai tanúsítványról vagy egyéb ingatlant érintő szolgáltatásról legyen szó. Ebben segít a KAM Home Consulting.

Ingatlan értékesítéssel új és használt ingatlanok közvetítésével egyaránt foglalkozunk, fő célunk a minőségi szolgáltatás nyújtása.
Ingatlanvagyon értékbecsléseket, ingatlanvagyon értékeléseket és energiatanúsítványok elkészítését az ország egész területén vállalunk rövid határidővel. Ingatlanbefektetők, beruházók, ingatlanhasznosítók, ingatlankezelők, magánszemélyek és cégek számára szakmai tanácsadással állunk rendelkezésre bármilyen ingatlanokat érintő kérdésben. Szakértői véleményeinket hosszú évek tapasztalatával bíró és magasan szakképzett szakembereink készítik el akik évi több mint 1000 ingatlan műszaki felmérését és értékbecslését végzik el különböző cégek, szervezetek és magánszemélyek számára.
 
Szolgáltatásunk 3D virtuális séta készítéssel és ezzel egybekötve lézeres alaprajz felméréssel illetve profi fotók készítésével egészült ki!
 
Cégünk továbbá vállal bármilyen ingatlanberuházással kapcsolatos teljes és minőségi generálkivitelezést is kiemelt ügyfélközpontúsággal és precizitással.

Fő tevékenységi területünk: Budapest és Szeged. Ezekben a városokban kiemelt gyorsasággal készítjük el az ingatlan értékbecsléseket és energetikai tanúsítványokat.

A BALATON-on mint kiemelt helyszínen exkluzív ingatlanok közvetítését és keresését vállaljuk!

Referenciáinkról érdeklődjön bátran az elérhetőségeink bármelyikén.