Ingatlan értékbecslés / vagyonértékelés

Szolgáltatásainkat több mint 10 éves múlttal és több ezer ingatlan vizsgálata alapján ajánljuk.
Ingatlanvagyon értékelő és értébecslő munkatársaink hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek.

Vétel és eladás csak szakértő segítségével javasolt, hogy az időből árból és értékből a maximálisat tudja kihozni, és ne veszítsen javaiból!

Értékbecsléseinket független értékbecslőként, banki tapasztalatokkal és tanácsokkal akár 1 napon belül elkészítjük.
Budapesten és Szegeden kiszállási díj nélkül, míg az országban esetleges kiszállási díjjal minimális határidővel készítjük.

Értékbecslő szolgáltatásaink:

- Telekingatlan értékbecslés
- Lakás értékbecslés
- Családi Ház értékbecslés
- Üzlethelyiség értékbecslés

Mikor lehet szüksége ingatlan értékbecslésre?

- Eladásnál a megfelelő irányadó árat tudjon meghatározni,
- Vásárolna, de nem tudja megítélni hogyan áll az alkuban,
- Nem megközelíthető/bejárható ingatlan paramétereit ismeri csupán (pl árveréseknél),
- Egy másik elkészült értékbecslés eredményét ellenőrizné,
- Független értékbecslés vagyonmegosztáshoz, hogy minden résztvevő fél biztonságban tudjon tárgyalni a továbbiakról,
- Nem lakott ingatlana van, és szeretné értékesíteni

Megtekintés nélküli értékbecslésünkről azonban tudni kell, hogy az nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést foglalja magába, mert személyes megtekintés nélkül, a tulajdonostól kapott információkat, adatokat használjuk fel, így ez egy tájékoztatási dokumentum/értesítést foglal magába. Ez azonban alkalmas arra, hogy egy értékesítés / adás-vétel folyamán megfelelő információkat tudjon meg.

Az ingatlanok piaci és forgalmi értékét, a megfelelő adatbázisunkból származtatott piaci összehasonlító, különböző értékcsökkentő és értéknövelő tényezők figyelembe vételével, szakszerű számítások alapján végezzük.

Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban. 

A tényleges érték, mindig az adott üzleti / adás-vétel szituációtól függ, melynek emberi és helyzeti tényezői változtathatnak a a kalkulált áron!

Fizetési lehetőségek: 

1. Készpénzes fizetés. 
A személyes felmérés alkalmával lehetséges.

2. Banki átutalás esetén a értékbecslés díját és postaköltséget a bankszámlánkra utalja, melynek számát egy visszaigazoló e-mailben közöljük. Az összeg bankszámlán való megjelenését követően postázzuk a becslési dokumentumot. A dokumentum(ok) postázásának időpontjáról úgyszintén értesítjük.

Postázásnál, minden esetben ajánlottan, elsőbbségi levélként és tértivevényes küldési módot vagy futárszolgálatot alkalmazunk!