Ingatlan kezelés

A bérbe adott lakóingatlanok teljes körű menedzselését vállaljuk:
A KIADÓ (vagy korábban már bérbe adott) lakóingatlant (lakást, házat) vagy üzlethelyiséget egy megbízott ingatlankezelő személy teljes körűen kezeli ill. menedzseli, eközben rendszeres kapcsolatot tartva Önnel és a bérlővel, elsősorban a tulajdonos érdekeit tartva szem előtt. Az ingatlankezelő személy a tulajdonos helyett, a szolgáltatás segítségével az ingatlantulajdonos válláról (részben vagy egészben) leveszi a bérleménnyel és a bérlővel kapcsolatos ügyintézési és tulajdonosi feladatokat. Az ingatlankezelő az a személy, aki a lakóingatlan bérlőjét havonta ellenőrzi, aki a bérlőtől havonta beszedi a bérleti díjat, ellenőrzi a közüzemi számlákat és  ha valami meghibásodik a lakásban, nem Önnek kell a helyszínre utaznia vidékről, vagy nem Önt hívja fel külföldön – egy fontos tárgyalás közepette – a bérlő, hogy tájékoztassa: csöpög a csap.

Szolgáltatásaink ezen belül:
-    Bérlő közvetítése
-    Tanácsadás a bérleti szerződés megkötéséhez
-    Átadás- Átvételi jegyzőkönyv elkészítése
-    Mérőórák pontos diktálása havi rendszerességgel
-    Közüzemi számlák folytonosságának, pontosságának, befizetésének Ellenőrzése
-    A bérleti díj beszedése
-    Az ingatlan rendszeres / időszakos szemrevételezése
-    Hiba és Állapotjelentés a tulajdonos felé
-    Hibajavítás ügyintézése
-    Kisebb felújítások, javítások szükség esetén, pl. vízóra-csere, ablaküveg csere (törés esetén)
-    Részvétel a Társasház közgyűlésén
-    A bérleti szerződés felmondása, végelszámolás
-    Kulcsok, szerződések, dokumentumok kezelése, őrzése.
-    A bérleti szerződés felmondása, végelszámolás
"A bérbe adott ingatlanok teljes körű menedzselése egy nagyon összetett feladat. Egyszerre kell ingatlankezelőként, ingatlanközvetítő-üzletkötőként, értékbecslőként, tanácsadóként, pszichológusként, egy kicsit jogászként, műszaki szakértőként, közös képviselőként és szociális munkásként részt venni a feladatok megoldásában.

Kinek lehet erre szüksége?
Amennyiben Ön vidéken, vagy külföldön él, de korábban pl. befektetési céllal lakóingatlant vásárolt, és azt szeretné bérbe adni. Szolgáltatásunkra Önnek akkor is szüksége van, ha megunta már a bérlőkkel való folyamatos nyűglődést, de szüksége van a rendszeres havi bevételre.