Szeged Széchenyi tér

15.000.000 Ft

41.557
ID: 1213
Eladó Vendéglátás / Étterem, vendéglő
Szeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi térSzeged Eladó Vendéglátás Széchenyi tér
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 6720 Szeged
Széchenyi tér
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Vendéglátás / Étterem, vendéglő
Alapterület 200 m2
Állapot Jó állapotú
Kilátás Egyéb
Parkolás Közterületen fizetős

Szeged Belvárosában közvetlen a Széchenyi tér mellett található ez a hosszú évek óta üzemelő, bejáratott, jelenleg is működő vendéglő, étterem.

Az étterem teljes mérete közel kb 200 nm, melyből 138 nm-es a vendégtér, a fennmaradó rész a kiszolgáló helyiségek és egyéb (pl: mellékhelyiségek, konyha, raktárak, öltöző, stb).
A vendéglátó egység minden szükséges engedéllyel rendelkezik, azonnal átvehető az üzemeltetése vagy akár új elképzelések megvalósítására is alkalmas.
Az elmúlt évek során sok műszaki felújítás történt az ingatlanon, mondhatjuk, hogy a lehetőségekhez mérten a mai szabványoknak megfelelő energetikai és műszaki állapotban van.

Jelenleg 27 asztallal, kb 70 ülőhellyel rendelkezik. Megfelelő szellőztető berendezések és eszközök rendelkezésre állnak!

Az étterem üzemeltetője a bérleti jog tulajdonosa is így akár céggel együtt átvehető és üzemeltethető.
A teljes felszereléssel együtt átvehető vendéglátó hely kiváló kezdő vagy akár bővülő vendéglátósok számára is, hiszen a belvárosban vagyunk.

Az étterem több szolgáltatóval, rendelős oldallal is szerződésben áll, ahol az ügyfélvélemények 9.8/10 ponton állnak, így a hely és a minőség megítélése is kiváló!

A bérleti jog szerződése határozatlan idejű, így nem kell megújítani pár évente az IKV-s bérleti szerződést!

Bármi kérdés merülne fel, vagy meg szeretné tekinteni a helyet keressen bátran, nézzük meg együtt!

_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!