Szeged Forradalom utca

67.900.000 Ft

178.220
ID: 1169
Eladó Ház / Családi ház
Szeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utcaSzeged Eladó Ház Forradalom utca
Csak nálunk! Foglalt

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6728 Szeged
Forradalom utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 175 m2
Szobaszám 4Építés éve 2014
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 852 m2Állapot Újszerű
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Központi fűtésBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isTerasz 40 m2
Kilátás Panorámás
Udvarra néző
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Kandalló
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

!!! ELKELT!
!!! REFERENCIA HIRDETÉS!


Szegeden, Baktóban kínálom ezt a 2014-ben kiváló minőségben felújított és újépítésként kibővített családi házat akár dupla telekkel is!

Német precizitás és szolíd kialakítás jellemzi ezt a 4 szobás családi házat!
A ház praktikusan 2 külön lakrészre lett osztva. A házban 4 szoba, 2 fürdő, 1 étkezős konyha, kamra, külö kazánház, kibővített garázs is található és egy kiváló méretű, 40 nm-es terasz, mely a ház hátsó részén végigfut a ház oldalában.
A házba érve egy tágas előszobába és folyosóra érünk a szélfogóból, ahonnan nyílik az egyik részen 3 szoba, egy fürdőszoba és az étkezős konyha. A konyha minden háziasszony álma lehet, ugyanis a gyönyörű konyhabútorba minőségi konyhai gépeket szereltek be. AEG mosogatógép, sütő és főzőlap, CATA beépített szagelszívó. A konyhából könnyedén kijutunk a teraszra ahol a reggeli kávénkat vagy akár egy jó vacsorát is elfogyaszthatunk, vendégeinket vagy családunkat praktikusan és gyorsan tudjuk minden jóval ellátni a konyhából.
A konyha mellett találjuk az egyik fürdőszobát, mely a konyha és a szobák között található, így könnyen megközelíthető. Ebből a fürdőszobából nyílik a kazánház, ahol a központi fűtést és a melegvizet egy Weismann kazán biztosítja.
A ház másik felében található egy kisebb társalgó rész, melyet akár gyerekszobává is lehet alakítani, és egy nappali egy csodaszép kandallóval. Ezen a részen találjuk a 2. fürdőszobáját a háznak ahol tusoló kapott helyet és egy dupla állásos mosdófal.

A ház a felújítás során teljesen, minden igényt kielégítően fel lett újítva, és a kibővítés során is jó minőségű anyagokkal és kiváló munkaerővel dolgoztak.
Kívülről árnyékolók és szigetelés van körbe, belülről pedig riasztórendszer védi a ház lakóit.

Az autók sem maradnak kényeztetés nélkül, ugyanis az utcáról egy elektromos kapu engedi be őket, majd a nagyméretű garázsba szekcionált garázsajtón keresztül juthatunk be.

A kertbe öntözőrendszer lett telepítve, melyet a rendszeres és hozzáértő kertészek ápolása egészít ki, így mindig rend és csodaszép kilátásunk van a kertre.

A ház jelenleg dupla telken van, megosztása folyamatban van, így akár a hozzá tartozó telket is meg tudja venni.

Amennyiben elnyerte tetszését ez a csodálatos ház, keressen meg bátran és nézzük meg együtt.

_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!

KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

INGATLANBAN, OTTHON!