Sándorfalva

65.900.000 Ft

167.723

Sándorfalva központjában minőségien felújított családi ház eladó

ID: Sandorfalva
Eladó Ház / Családi ház
Sándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó HázSándorfalva Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6762 SándorfalvaTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 160 m2
Szobaszám 3 + ½ Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 1504 m2
Állapot FelújítottKomfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Központi fűtés
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Terasz 50 m2Akadálymentesített Igen
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz

Leírás

Sándorfalva központjában kínálom eladásra ezt a 3 szoba + nappalis teljes mértékben felújított házat.
A felújítás során a tetőszerkezet és héjazat újra lett cserélve, az utcafronti épület vízszigetelést kapott, hátrafelé pedig újra építették az épületszárnyat. Az épület utcafronti szélein 1-1 üzlethelyiség lett kialakítva!
A felújítás során a teljes fűtésrendszer fel lett újítva, padlófűtés és radiátorok is megtalálhatóak az ingatlanban.
A tetőre napkollektorokat szereltek, melyek nagyban segítik a fűtési rendszer munkáját illetve a melegvízellátáshoz is hozzájárulnak.
A telek 2 részre van osztva, egy első részre ahol az épület is található, és egy hátsó részre ahol jelenleg egy ikerfólia található működő kertészettel. A telek igény szerint akár meg is osztható, hátsó része is útra nyíló, közműveket be lehet onnan is vezetni!
A kertben az épületek közrefogásában egy szép nagy teraszt találunk, autóval pedig megkerülve egy dupla garázs áll a járművek rendelkezésére. A kertben többek között helyet kapott egy kerti kis fedett medence és a kazánház is.
A kazánházban megtaláljuk a vegyestüzelésű és gázkazánt is egy hőtározó tartállyal együtt, így mindig a megfelelő fűtési rendszert tudjuk választani a megfelelő időben!
A házba érve az előszobából nyílik egy gardróbszoba, egy mosó és mosdóhelyiség, a garázsba is nyíló ajtó, és a konyha étkező! A konyha étkezőnek külön az udvar felé is van ajtaja. Ez az épületrész újra lett építve, csatlakoztatva az utcafronti főépülethez. Továbbhaladva egy kisebb és nagyobb nappalit találunk ahonnan 3 szoba és egy tágas fürdőszoba nyílik külön WC-vel.
Az ingatlan kifejezetten jó állapotban van, műszaki felújítást nem igényel!
A főépülethez egy kis üzletrész lett építve, a meglévő üzlethelyiségen kívül melyek a leendő tulajdonosnak egy kiváló lehetőséget nyújthat akár az otthoni munkavégzéshez is de mégis egy elszeparált helyiségben.

Az ingatlanról bemutató videó is készült ezt a honlapunkon megtekintheti, vagy kérje nyugodtan telefonon vagy üzenetben!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bátran!
_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL, CSOK és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársainkat!

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!