Szeged Kálvária sugárút

10.800.000 Ft

33.864
ID: 1121-1
Eladó Lakás / Tégla
Szeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárútSzeged Eladó Lakás Kálvária sugárút
Csak nálunk!
Elhelyezkedés 6725 Szeged
Kálvária sugárút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 72 m2
Szobaszám 2
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Komfort Összkomfortos
Emelet Földszint
Lift Nincs
Fűtés Központi fűtés
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély Nem
Akadálymentesített Igen
Honnan nyílik Lépcsőházból
Kilátás Egyéb
Parkolás Parkolás a közelben
Parkolás benne van az árban Igen

Szeged Kálvária sugárút végén a körtöltésen belüli szakaszán kínálok eladásra egy földszinti elhelyezkedésű zárt előtérből nyíló osztatlan közös tulajdonú téglaépítésű lakást.
Az épület vegyes besorolású, társasházként működik (alapító okirattal), benne 8. db. lakással, irodával és bemutatóteremmel.
Az ingatlan teljes közművel rendelkezik, meleg vizet villanybojler látja el, fűtését házközponti kazán látja el. Az épület kiváló műszaki állapotú, 50 cm-es falvastagsággal, az elektromos hálózata pedig lehetőséget ad külön elektromos fűtésrendszer kialakítására is.
Az eladásra kínált ingatlan korábbi használatából kifolyólag a vizesblokk már ki van alakítva és alapburkolatokkal rendelkezik. A méretének köszönhetően további 2. szoba is helyet tud kapni.
Lehetőség van jelenlegi állapotában is megvásárolni 150.000 ft/m2 áron, így 10.800.000 forint vételáron és majdani tulajdonosa alakítja ki és át vagy a tulajdonos átalakítja az igényeknek megfelelően beköltözhető állapotúra 220.000 ft/m2 áron, akkor 15.840.000 forintért vásárolható meg.
A lakás ingyenes parkolási lehetőséggel rendelkezik.