Szeged Kétérköz utca

72.900.000 Ft

186.326
ID: 1171
Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK Foglalt
Szeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utcaSzeged Eladó Ház Kétérköz utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6728 Szeged
Kétérköz utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa HázAlapterület 221 m2
Szobaszám 5 + 2x½ CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő Igen
Építés éve 1996Költözhető azonnal
Szerkezet Tégla házTelek terület 907 m2
Állapot ÚjszerűKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Gáz + alternatív
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély IgenErkély mérete 6 m2
Terasz 20 m2Kilátás Panorámás
Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Utcára néző
Parkolás 2 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Kandalló
Alacsony rezsi
Terasz
Légkondicionáló

Leírás

!!! ELKELT!
!!! REFERENCIA HIRDETÉS!


Szegeden, Baktó csendes részén kínálom ezt a fantasztikus 2 szintes családi házat.
A ház 90-es évek második felében épült és azóta egy nagyobb felújításon esett át.
2 szint, 2 garázs, medence, 2 terasz, szanunaszoba a kertben, gondozott ápolt kert, 2 utcáról is megközelíthető, mi kell még?
A ház egy dupla telken terül el, melyből a házhoz 907 nm-es telek tartozik, de lehetőség van egy 577 nm-es rész megvásárlására is! WOW...
A házba érve egy tágas, részben a nappalival egybenyitott előszobába érkezünk ahol kényelmesen többen is elférhetünk egyszerre. A nappaliba érve egy tágas, impozáns tér kerül elénk melyhez a konyha gyönyörű nagy pultjával kapcsolódik. A konyhából egy praktikus kamra nyílik. A nappaliban egy fatüzelésű, vízteres kandalló került beépítésre. A házban rengeteg hőszigetelt ablak és ajtó található így rendkívül világos, vidám élet vár itt ránk.
"Annyi napfény jön be a házba minden oldalról, hogy árnyékot alig lehet találni" :)
A földszinten a nappaliból nyílik egy szekcionált üvegfalú terasz, melyet praktikusan percek alatt nyitott terasszá lehet alakítani, ugyanakkor télen is kiválóan használható! A nappaliból egy rövid folyósón külön WC, fürdőszoba, és 2 hálószoba érhető el. A terasz az egyik hálószobából is elérhető.
A tágas nappali egy jól megalkotott L-alakú nyitott lépcsőházzal van az emelettel összenyitva. Felérve egy fantasztikus tágas teret találunk ahol igény szerint akár több szoba kialakítására is van lehetőség. Ezen a szinten 3 szoba is található, ezekhez tartozó fürdővel és mellékhelyiséggel. Az emeleten összesen 3 terasz található melyekről a gyönyörű kert is látható. Igazi szerenád erkély! :)
A ház fűtését egy központi gázkazán és a vízteres kandalló biztosítja. A melegvizet szintén a kazánból nyeri a ház. A vízteres kandalló puffertartálya 1.000 L ! WOW...
A házban összesen 3 db klíma található melyből 2 az emeleten 1 pedig a földszinten.
Távfelügyeletre köthető komoly biztonsági rendszer található a házban, mely mozgásérzékelők, kamerák és nyitásérzékelők összehangolt munkáját egységesen kezeli.
A rendezett utcáról a kertbe benyitva egy gyönyörű kertészek által épített kert tárul elénk óráiási élettérrel. A kertbe autóval 2 utcáról is be lehet állni, végig igényesen térkövezett udvaron. Az udvaron dupla garázs elektromos, távirányítós kapukkal könnyíti a beállást. A kertben a terasz előtt ízlésesen kialakított fedett medence található, mely saját vízszivattyúval és víztisztító rendszerrel van felszerelve. A szakaszosan nyitható tetejét könnyű elhúzni így percek alatt a fedett medencéből nyitottat varázsolhatunk. Kiváló hely nagyobb családoknak, kertben ténykedni szerető vagy csak a nyugalmat élvező embereknek.
A kínált családi ház tehát egy 977 nm-es telken található 2 külön utcai bejárattal, mely igény szerint +577 nm-el bővíthető, de ennek megvásárlása nem feltétel! A megosztás már kész, így akár azonnal/rövid határidőn belül birtokba vehető az ingatlan.

Az ingatlanról 3D séta is készült, melyet az alábbi linken vagy a hirdetésben megtalál!
https://bit.ly/baktoi_haz
Ha kérdése van hívjon bizalommal!

_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL, CSOK és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!