Szeged
Újszeged Júlia utca

174.900.000 Ft

453.097

Újszegedi újépítésű medencés luxus eladó családi ház várja első lakóit!

ID: 198412
Eladó Ház / Családi ház
Csak nálunk! CSOK Foglalt
Szeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utcaSzeged Eladó Ház Júlia utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6724 Szeged
(Újszeged)
Júlia utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 164 m2
Szobaszám 4 + 2x½ CSOK 10+15 M Ft feltételeknek megfelelő Igen
Építés éve 2021Költözhető azonnal
Szerkezet Tégla házTelek terület 763 m2
Állapot ÚjépítésűKomfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 2 szintesFűtés Megújuló energia
Belmagasság 3 méter alattWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Terasz 51 m2Akadálymentesített Igen
Kilátás Udvarra néző
Kertre, parkra néző
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenEnergetikai tanúsítvány AA
Extrák Légkondicionáló
Riasztó
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Jogilag újépítésű
Tehermentes
Terasz

Leírás

ELKELT!!
Referencia hirdetés, hasonló várható hamarosan!
________________________________________________________
Újszegeden a női neves utcákban kínálom ezt a profi kivitelezésű és magas műszaki tartalmú újépítésű (2021) 4 szoba + nappali-konyhás, fűthető medencés családi házat kiváló méretű telekkel! Földszint + részben 1 emeletes, egylakásos lakóépület.

Földszint 121,9 nm
Emelet 41,21 nm
Összesen: 163,11 nm
+2 db terasz: 35,84 nm + 3,85 nm

A gyönyörű új házak között található újépítésű családi ház valóban kiváló minőségi anyagok, berendezések használatával és kivitelezési minőséggel készült el.


Modern utcafronti kerítésen belépve a házat füves, öntözőrendszerrel ellátott kert veszi körül, egy nagy fűthető medencével együtt, mely a nagy hátsó teraszról könnyedén elérhető! Utcán a garázs előtt 2 autó kényelmes parkolása biztosított a kialakításnak köszönhetően, és 2 további autó kaphat helyet a tágas közel 35 nm-es duplagarázsban.
A házba az utca felől belépve egy előszobába jutunk ami kapcsolódik a duplagarázshoz. Innen nyílik egy "vendég WC" és egy közlekedő folyosó. A folyósón egy 12 nm-es szobát találunk először a jobb oldalon, melynek saját tusolós fürdőszobája és oldalra nyíló terasza van. A szoba bejáratával szemben egy nagy 6 nm-es gardróbszobát találunk melyben a megvilágítás mellett természetes fény beengedésére is van lehetőség. A folyosón tovább haladva megtaláljuk a tágas háztartási helyiséget, melyben helyet kapott a fűtésrendszer, a hőtárolós vízrendszer, a napelemekhez előkészített rész, kézmosó, külön mosógépnek és szárítógépnek kialakított hely, és egyéb háztartási készülékeknek tárolóknak hely. A folyosóra kiérve a lépcső alatt egy praktikus tároló/kamra került kialakításra, majd a folyosóról nyílik a tágas 45 nm-es nappali, konyha étkezővel. Ez a része a háznak szinte teljesen nyitott az udvar felé, kiváló természetes fénnyel rendelkezik, és akadály nélkül gyönyörködhetünk a csodás kertben. A konyha egyedileg belső építészek által megálmodott, minőségi anyagokkal kivitelezett, külön konyhaszigetes kialakítással, beépített hűtő és fagyasztószekrénnyel, elszívóval, sütővel, mikróhullámű sütővel, főzőlappal, stb.

A nappaliból teljes szélességben egy teraszja juthatunk ki, melynek fedését egy masszív szerkezettel készítették elő, melynek befejezesését az új tulajdonos álmodhatja meg.

Az emeletre egy fényes, lépcsővilágítással rendelkező lépcsőházon át jutunk, ahol 3 hálószoba, egy fürdőszoba és a közlekedőről nyíló 2 padlásfeljáró található. Az emeleti szobákban beépített szekrényeknek külön kialakított hely található.

A házban padlófűtés, mennyezet hűtés és fűtés is megtalálható, továbbá egy házközponti légcserélő rendszer is kialakításra került.

Az ablakoknál és egyes nyílászáróknál előre kialakított elektromos redőnyelőkészítés került beépítésre!

A medence mérete: 4x8m

A házról található fotók és videók elérhetőek a cégünk honlapján.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését és bővebb tájékoztatásra kíváncsi keressen meg bátran, nézzük meg együtt.

Az ingatlan első lakóit várja, azonnal költözhető!

Video: https://youtu.be/XVHLocgbxQs
_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
Kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL, CSOK és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!