Szeged Judit utca

1.500 €/hó

589.575 Ft / hó
ID: 1146
Kiadó Ház / Ikerház
Foglalt
Szeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utcaSzeged Kiadó Ház Judit utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 6724 Szeged
Judit utca
Tranzakció típusa Kiadó
Ingatlan típusa Ház / IkerházAlapterület 132 m2
Szobaszám 3Építés éve 2015
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 400 m2Állapot Újszerű
Komfort Dupla komfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Erkély mérete 8 m2Terasz 25 m2
Kilátás Panorámás
Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban Igen

Leírás

!!! ELKELT!
!!! REFERENCIA INGATLAN!

Újszegeden Marostői városrészben kiadó egy 2015-ben épült belsőépítész és lakberendező segítségével luxuskivitelben befejezett 130 m2-es erkélyes, teraszos kertes családi ház.

A 400 m2-es telken lévő mediterrán érzést keltő ingatlan a telekre úgy épült, hogy a kert U-alakban körbekeríti a házat. Autó és személyes bejárók elektromos kapuval ellátottak. A kétszintes családi házat lakberendező segítségével alakították ki, ami garancia a harmonia, elegancia és praktikusság jegyeire. A földszinten fantasztikus, 29 m2-es nappali és a hozzá közvetlenül kapcsolódó - de egy beépített tolóajtóval elszeparálható - 12 m2-es konyha, a ház egyik érdekessége ahol felsőkategóriás beépített konyhagépek, gombnyomásra nyíló és záródó konyhaszekrények, spediális kávégép, rejtett világítások teszik ezt azzá. A nappaliban a padlófűtés mellett egy francia tűzterű látványkandalló is emeli az igényesen berendezett otthon melegét. Itt kialakítottak még egy kis iroda részt és egy külön WC-t is. A szekcionált, beépített szekrények biztosítják a praktikus és elegáns tárolást. A házban 3 db klíma található, a földszinten 1 és az emeleten 2.

Az emeletre egy elegáns lépcső vezet, ahol a hálószoba, gyerekszoba és tágas fürdő található. Az erkéllyel is rendelkező 20 m2-es hálószobában is megtalálhatjuk az igényes beépített szekrényeket, a motorikus távirányítóval vezérelt franciaágyat és egy kis minibár is a kényelmet szolgálja. A mindenre kiterjedő egyedi kivitelezésű 25 m2-es fürdőszoba a ház gyöngyszeme: a kétszemélyes süllyesztett fürdőkád a tágas esőztető tusolókabin a WC és a bidé. Luxus minőségűek a fali és padlóburkolók a nyílászárók és mondhatni minden. Az ingatlan megközelítése kedvező, közelben található buszmegálló, bevásálóközpont, posta, kisebb-nagyobb boltok, stb... A családi házat teljes berendezéssel is, egyedi gyártású evőeszközök, bútorok, konyhagépek, hifi, luxustermékekkel együtt kínáljuk annak aki modern egyben elegáns otthont szeretne.

A kertbe öntözőrendszer került kialakításra, a házat U-alakban körbe lehet járni, kedvező fekvésű.
Elegáns, modern álomotthon mindazoknak akik nem érik be az átlagossal.

Az ingatlanról bemutató videó is készült, vegye fel a kapcsolatot velünk és megtekintheti, bejárhatja mielőtt élőben is látná.

Hívjon bátran, nézzük meg együtt!
_
Muráti Kamilló
+36 30 758 7785
kamillo@kamhome.hu
KAM Home Consulting
www.kamhome.hu
Ingatlanban otthon!

Ha kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon, e-mailen!

KAM Home Consulting HITEL és BIZTOSÍTÁSI ajánlataiért, részletekért és díjmentes kalkulációkért keresse hitel és biztosítási szakértő munkatársunkat:
Palócz Gábor - hitel és biztosítási szakértő

Kizárólag biztonságos bankokkal dolgozunk!

www.hitel.kamhome.hu
INGATLANBAN, OTTHON!